Posted on Leave a comment

Ce lumini de bicicleta mi se potrivesc?

Tipul de lampă de bicicletă pe care îl alegeți va depinde de tipul de călătorie pe care îl faceți, precum și de tipul de condiții în care călătoriți. Vedeți care dintre categoriile de mai jos vă descrie cel mai bine.

1. Lămpi de bicicletă pentru navetă și utilizare urbană

Dacă călătoriți într-o zonă construită și drumul sau calea sunt bine iluminate, atunci prioritatea dvs. principală ar trebui să fie să vă asigurați că sunteți vizibil pentru ceilalți utilizatori ai drumului.

„Luminile de siguranță” au de obicei cel puțin un mod de iluminare constantă, în plus față de mai multe moduri intermitente. De asemenea, oferă niveluri mai ridicate de vizibilitate laterală; astfel încât să puteți fi văzut la intersecții de către pietoni și alți utilizatori ai drumului.

Cu toții l-am văzut pe tipul care pare că a fugit cu instalația de iluminat cu mai multe lumini intermitente pe toată bicicleta, geanta, îmbrăcămintea și casca. S-ar putea să credeți că este cam exagerat, dar amintiți-vă că l-ați văzut! Montarea mai multor lumini cu o combinație de moduri intermitente vă va face întotdeauna mai vizibil.

2. Navetistul mai aventuros

Dacă naveta dvs. inseamna unele drumuri sau poteci neluminate, veți dori o lumină frontală mai puternică, astfel încât să puteți „vedea” și „a fi văzut”.Orice peste 200 de lumeni va fi capabil să arunce o raza de lumina pe drum și să ofere suficientă siguranta pentru a circula pe drumuri și căi neluminate, la o viteză sensibilă.Dacă este probabil ca terenul să fie accidentat sau să întâlniți pericole pe drum, atunci este posibil să doriți ceva mai luminos.

3. Luminile pentru o călătorie serioasă pe drum

Când călătoria te duce pe drumuri neluminate, într-un ritm rapid, atunci trebuie să te gândești la modernizarea serioasă a puterii farului.O lumină frontală puternică este vitală pentru a ilumina drumul înainte; alegerea gropilor, bursucilor necinstiți și pietonii vagabonzi.Pentru această categorie, vorbim despre lumini frontale puternice, montate pe bare – în mod ideal cu o putere de peste 600 de lumeni.

Selecția corectă a modurilor de iluminare este, de asemenea, importantă; permițându-vă să vă ajustați puterea la mediul înconjurător și să vă gestionați rezervele de energie pe călătorii mai lungi.4. Luminile pentru biciclete pentru călărie off-roadA merge pe bicicletă off-road, noaptea, oferă o nouă dimensiune experienței tale. Aceste trasee familiare se vor simți ca trasee noi inspiratoare de adrenalină, deoarece arată foarte diferit sub acoperirea întunericului.

Aveți nevoie de o lumină frontală foarte puternică, astfel încât să puteți observa pericole, cum ar fi găurile de iepure și ramurile copacilor, care par a fi minele terestre și capcane în întuneric. Luminile dvs. obișnuite de navetă nu o vor fi suficiente. S-ar putea să pară foarte luminoase, chiar și pe cărări neluminate, dar în pădure, vei fi surprins de cât de întunecat poate deveni.Ca minim, aveți nevoie de o lumină frontală puternică montată pe bară, ideal cu o putere de peste 1000 de lumeni. Aceste lumini specifice pentru off-road vor avea și un model mai larg al fasciculului, astfel încât să poată lumina întregul traseu din fața ta.Luminile off-road de mare putere dispun de capacitatea de a „comuta” în jos nivelul luminii; astfel încât să puteți lumina calea pe acele coborâri tehnice și să păstrați durata de viață a bateriei, pe acele trasee lungi la urcare.

https://www.carsons.ro/categorie-produs/faruri-fata/faruri-acumulatori-reincarcabili-usb/

4. Luminile pentru biciclete pentru călărie off-road

A merge pe bicicletă off-road, noaptea, oferă o nouă dimensiune experienței tale. Aceste trasee familiare se vor simți ca trasee noi inspiratoare de adrenalină, deoarece arată foarte diferit sub acoperirea întunericului.

Aveți nevoie de o lumină frontală foarte puternică, astfel încât să puteți observa pericole, cum ar fi găurile de iepure și ramurile copacilor, care par a fi minele terestre și capcane în întuneric. Luminile dvs. obișnuite de navetă nu o vor fi suficiente. S-ar putea să pară foarte luminoase, chiar și pe cărări neluminate, dar în pădure, vei fi surprins de cât de întunecat poate deveni.

Ca minim, aveți nevoie de o lumină frontală puternică montată pe bară, ideal cu o putere de peste 1000 de lumeni. Aceste lumini specifice pentru off-road vor avea și un model mai larg al fasciculului, astfel încât să poată lumina întregul traseu din fața ta.

Luminile off-road de mare putere dispun de capacitatea de a „comuta” în jos nivelul luminii; astfel încât să puteți lumina calea pe acele coborâri tehnice și să păstrați durata de viață a bateriei, pe acele trasee lungi la urcare.

https://www.carsons.ro/categorie-produs/faruri-fata/faruri-acumulatori-reincarcabili-usb/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *