Termeni și condiții

Contul utilizatorului

Pentru siguranță și securitate, fiecărui client i se permite să creeze în mod implicit un singur cont înregistrat. Pentru clienții care încearcă să creeze mai multe conturi, ne rezervăm dreptul de a suspenda conturile fără notificare.

În conformitate cu reglementările vamale, clienții trebuie să furnizeze date valide și exacte. Toate numele destinatarilor, adresele și numele plătitorilor trebuie să fie valabile. În anumite țări, destinatarul poate fi obligat să-și prezinte cartea de identitate sau pașaportul pentru formalitățile vamale ale coletului sau pentru a verifica plata. Clienții sunt singurii responsabili pentru corectitudinea datelor furnizate către compania noastră. În cazul în care informațiile sunt incorecte și împiedică orice expediere, livrare sau vămuire, Carsons nu va fi trasă la răspundere și nu va oferi nici o compensație în astfel de cazuri.

Compania Carsons va respecta întotdeauna legea și reamintim utilizatorilor să facă același lucru. Deoarece clienții importatori sunt responsabili să respecte toate legile și reglementările din țările lor. Vă rugăm să consultați politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Comenzi

Deși se depun toate eforturile pentru a asigura exactitatea descrierilor produselor, a specificațiilor și a prețurilor, pot apărea situații în care apar erori. Dacă apare o astfel de situație, Carsons nu vă poate accepta comanda. În cazul unei greșeli, veți fi contactat cu o explicație completă și o ofertă corectată. Informațiile afișate sunt considerate ca o invitație nu ca o ofertă confirmată de vânzare. Contractul este confirmat la livrarea de bunuri.

Având în vedere restricțiile de popularitate și/sau de aprovizionare ale unora dintre produsele noastre, Carsons ar putea fi nevoită să limiteze numărul de produse disponibile pentru cumpărare. Carsons își rezervă dreptul de a modifica cantitățile disponibile pentru cumpărare în orice moment, chiar și după ce efectuați o comandă.

Ambele părți sunt de acord că, după expedierea comenzilor, transportul este responsabilitatea exclusivă a companiei terțe de logistică. În această etapă, proprietatea deplină asupra produselor aparține cumpărătorului; toată răspunderea și riscurile asociate în timpul transportului vor fi suportate de cumpărător.

Anularea comenzii

Clienții își pot anula comanda oricând înainte de expediere prin pagina de contact. Cu toate acestea, odată ce comanda a fost expediată, comanda nu poate fi anulată, modificată sau rambursată. La primirea coletului, intră în vigoare politica noastră de Garanție și retururi.

Transport și livrare

Duratele de transport afișate de Carsons se referă la timpul estimat necesar pentru ca coletele să plece de la noi. Întrucât livrarea reală a comenzii dvs. poate fi afectată de mai multe evenimente care nu pot fi controlate de companie, după ce părăsește compania noastră, sugerăm că dacă clienții au o ocazie sau un eveniment special pentru care doresc să folosească articolul, cum ar fi o zi de naștere, să comande articolele cu mult înainte. Carsons nu poate fi trasă la răspundere pentru livrările cu întârziere. Cu toate acestea, vom lucra împreună cu dvs. pentru a vă asigura o experiență de cumpărare plăcută.

Pentru o livrare ușoară și o grijă în minus, recomandăm insistent ca clienții să achiziționeze asigurare de transport în timpul plății. În cazul în care coletul dvs. are o problemă de expediere, Carsons vă va trimite gratuit un colet de înlocuire. Dacă articolul nu mai este în stoc, vă vom oferi o opțiune de rambursare.

Orice comenzi care nu au asigurare de transport nu vor fi responsabilitatea Carsons, iar clientul își asumă răspunderea deplină pentru coletul lor în timpul procesului de expediere.

Carsons oferă informații prin intermediul bannerelor de pe site-ul său și prin newslettere către clienți, care oferă detalii despre întârzierile de expediere din cauza sezonului de vârf de Crăciun și încurajează clienții să comande în avans. Prin urmare, nu putem fi trași la răspundere dacă un client nu primește comanda la timp pentru Crăciun.

Pot apărea situații în care Carsons confirmă comanda dvs., dar află ulterior că nu poate furniza produsul comandat. În cazul în care nu putem furniza un produs pe care l-ați comandat în timp util, Carsons va contacta clienții și se va oferi să anuleze comanda și să restituie integral costul de achiziție.

Încercăm să facem procesul de transport cât mai simplu posibil și vă putem trimite comanda fie acasă, fie la locul de muncă. Putem livra la căsuțe poștale prin toate metodele de expediere, cu excepția metodelor de expediere rapidă, deoarece sunt necesare semnături la livrare. Expedierile rapide de acest tip pot fi livrate numai la adrese fizice.

Termenele de transport și de livrare sunt calculate în zile lucrătoare de luni până vineri. În cazul sărbătorilor majore, cum ar fi Crăciunul și Anul Nou Lunar Chinezesc, vă rugăm să prevedeți timp suplimentar de livrare. În timpul acestor ocazii speciale, vom furniza notificări pentru a reflecta eventualele întârzieri.

Clienții sunt responsabili pentru furnizarea de adrese de transport complete și precise. Carsons nu poate modifica adresa dvs. de expediere după ce un pachet a fost expediat, iar Carsons nu este răspunzător pentru pachetele pierdute din cauza adreselor incomplete sau inexacte.

Compania Carsons nu poate fi trasă la răspundere pentru niciun pachet care nu trece prin vama locală și este distrus datorită faptului că articolul este ilegal în țara de destinație. Clienții sunt singurii responsabili pentru respectarea legilor locale. Nu putem, de asemenea, să fim responsabili pentru nicio taxă de import care ar putea apărea și este exclusiv responsabilitatea clienților să plătească această taxă, dacă este cazul. Rețineți că asigurarea de transport nu acoperă nici o problemă vamală, incluzând, dar fără a se limita la, distrugerea sau confiscarea mărfurilor din cauza statutului lor ilegal în orice țară de destinație.

În cazul în care cumpărătorul refuză pachetul din cauza taxelor vamale de import, cumpărătorul își asumă răspunderea deplină pentru toate costurile implicate în proces.

Toate comenzile raportate ca fiind „livrate” de companiile de transport sunt considerate livrate. Compania Carsons nu poate fi considerată răspunzătoare de eșecul livrării în acest caz.

Dacă o livrare eșuează din orice motiv și adresa de destinație a fost adresa corectă furnizată de client, compania Carsons nu poate fi trasă la răspundere în cazul returnării unui colet.

Expediem orice comandă clientul. Nu putem fi trași la răspundere pentru faptul că clientul primește un articol greșit dacă a efectuat o comandă greșită.

Datorită embargourilor comerciale internaționale și a sancțiunilor existente în prezent, un număr limitat de țări sunt supuse restricțiilor limitate de expediere. Printre acestea se numără: Iran, Coreea de Nord, Cuba, Siria și Sudan. Comenzile cu adrese de expediere în aceste țări pot fi acceptate numai dacă conțin articole de îmbrăcăminte și nimic altceva.

Schimburi și retururi (garanție de restituire a banilor)

Dacă atunci când primiți produsele nu sunteți pe deplin mulțumit, puteți returna articolele în termen de 14 de zile pentru rambursare. Procesarea retururilor va dura aproximativ 5 zile lucrătoare după ce mărfurile au sosit. Durata exactă depinde de furnizorul de plată utilizat (de exemplu, PayPal, compania de carduri de credit etc.). Articolele trebuie să fie în ambalajul original, toate cutiile originale trebuie să fie intacte și incluse, împreună cu toate materialele de ambalare, manualele, taloanele de garanție necompletate, plus toate accesoriile și documentele furnizate de producător.

Garanția de restituire a banilor nu acoperă comenzile de volum /en-gros și personalizate.

Taxele de transport la retur sunt plătite de către client. În general, suntem în imposibilitatea de a vă rambursa taxele poștale.

Costul cu orice produs returnat, considerat a nu fi defect, poate fi rambursat în termenul stabilit mai sus. Bunurile modificate de către client nu vor fi înlocuite, ci vor fi returnate pe cheltuiala proprie a clientului.

În mod implicit, suma restituită nu poate depăși suma comenzii inițiale plătite către compania Carsons. Compania noastră nu este răspunzătoare și nu are cunoștință despre nicio taxă bancară sau comision de schimb valutar care ar putea apărea. Aceste taxe sunt procesate de banca emitentă și nu vor fi rambursate de către Carsons.

Carsons și / sau vânzătorul vor acționa în conformitate cu garanția furnizată de platformă atunci când și numai atunci când daunele sunt în legătură cu defectele de fabricație valide și confirmate ale produsului. Carsons și/sau vânzătorul nu vor fi trași la răspundere pentru niciun fel de daune rezultate din utilizarea necorespunzătoare de către client, neglijența personală și din alte motive care nu aparțin defectelor produsului.

Mărfuri incorecte/deteriorate

Încercăm foarte mult să ne asigurăm că primiți comanda dvs. în stare impecabilă. Dacă nu primiți produsele comandate, vă rugăm să ne contactați. În cazul puțin probabil în care produsul sosește defect sau deteriorat, vă rugăm să ne contactați imediat.

Descrierile produsului

Deși încercăm cu bună-credință să fim cât mai exacți, nu garantăm că descrierile produselor sau alt conținut sunt precise, complete, fiabile sau fără erori. Din când în când, pot exista informații pe site-ul Carsons care conțin erori tipografice, inexactități sau omisiuni care se pot referi la descrierile produselor, la prețuri și disponibilitate.

Ne rezervăm dreptul de a corecta erorile, inexactitățile sau omisiunile și de a modifica sau actualiza informații în orice moment fără o notificare prealabilă. Dacă se modifică o specificație cheie a produsului după ce efectuați o comandă sau în termen de 7 zile de la livrare, puteți anula și returna comanda pentru o rambursare completă.

Prețuri

Prețurile și disponibilitatea articolelor pot fi modificate fără notificare prealabilă. Prețurile nu includ TVA, taxele vamale de import, în cazul în care coletul dvs. va fi examinat și considerat impozabil de autoritățile vamale locale. Plata acestor costuri este responsabilitatea cumpărătorului.

Notificare de confidențialitate

Notă: Abonarea la newsletter de pe pagina de înregistrare este bifată în mod implicit. Carsons respectă confidențialitatea clienților. Citiți despre politica noastră de confidențialitate aici.

Conduita clientului

Carsons se va strădui întotdeauna să rezolve problemele către satisfacția clientului într-o manieră profesională, amabilă și prietenoasă, nu vom tolera nici un comportament inacceptabil sau nerezonabil față de membrii echipei serviciului de relații cu clienții.

Comportamentul inacceptabil față de personalul serviciului de relații cu clienții poate include, de exemplu, oricare dintre următoarele:

Un comportament agresiv, abuziv și amenințător. Exemplele includ: toate amenințările directe sau implicite pe orice canal de comunicare; limbaj intimidant; abuzuri personale și verbale; remarci sexiste, rasiste, homofobe sau peiorative; grosolănie; declarații inflamatorii; injurii; și afirmații nefondate.

Plângeri ofensatoare sau solicitări obișnuite insistente, în ciuda faptului că problema a fost rezolvată complet; în mod similar, repetarea persistentă a plângerilor în ciuda soluțiilor rezonabile și echitabile oferite în conformitate cu politicile noastre.

Așteptarea sau solicitarea personalului de a încălca liniile directoare stabilite de politica companiei, de exemplu, suma de rambursare, termenele, compensația specială etc.; în mod similar, căutarea unui rezultat nerealist dincolo de sfera propriilor politici și proceduri.

Modificarea în mod repetat a naturii (sau a accentului) unei reclamații sau a rezultatului dorit, parțial, după ce a fost formulat un răspuns oficial.

Număr excesiv de plângeri în comparație cu istoricul valorii de achiziție totale.

Pentru un astfel de comportament, reclamanții pot fi avertizați și informați în mod oficial despre următoarele:

Limbajul lor este considerat ofensator, abuziv, amenințător și complet inacceptabil.

Aceștia trebuie să se abțină de la folosirea unui astfel de limbaj, unor astfel de intimidări și amenințări.

Nu va mai exista schimb de corespondență în această privință dacă aceștia persistă cu astfel de comportament.î

Carsons iși rezervă dreptul de a nu mai accepta comenzi de la client în viitor, fără o notificare suplimentară.

Procesul de escaladare a reclamațiilor

Acest proces se aplică strict problemelor serviciului de relații cu clienții. Pentru aspecte juridice separate, cum ar fi drepturile de autor, consultați pagina noastră juridică aici. {nu m-am gândit la nimic aici deocamdată} 

În cazul în care clientul este nemulțumit de soluția oferită de serviciul nostru de relații cu clienții, clientul poate contacta direct protecția consumatorului la pagina ANPC.

Condiții de utilizare

Drepturi de autor

Tot conținutul inclus pe site, cum ar fi text, grafică, logo-uri, butoane, pictograme, imagini, clipuri audio, descărcări digitale și software, sunt deținute de Carsons și sunt protejate de legile internaționale privind drepturile de autor.

Licență și acces la site

Carsons vă acordă o licență limitată pentru a accesa și a utiliza în scop personal acest site. Această licență nu include nicio formă de utilizare comercială a acestui site sau a conținutului acestuia, orice colectare și utilizare a oricăror produse, orice colectare și utilizare a oricăror descrieri sau prețuri ale produselor, orice utilizare derivată a acestui site sau a conținutului său, orice descărcare sau copierea informațiilor contului în beneficiul altui comerciant sau utilizarea oricărui tip de extragere a datelor, roboți sau a unor instrumente similare de colectare și extragere a datelor. Acest site nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, vândut, revândut sau exploatat altfel pentru orice interes fără acordul expres scris al Carsons. 

Corespondența de marketing de la Carsons 

În urma înregistrării inițiale, clienții sunt adăugați la lista noastră de e-mailuri cu oferte speciale, cupoane și promoții. Acest lucru permite clienților noștri să beneficieze de reduceri exclusive. Toți clienții pot alege să se dezaboneze de la e-mailurile noastre de marketing în orice moment făcând clic pe link-ul din subsolul e-mailului.

Încălcări ale proprietății intelectuale

Acordăm o importanță deosebită Proprietății Intelectuale („PI”) și ne străduim să evităm vânzarea oricăror produse care încalcă drepturile de autor pe site-ul nostru. Dacă credeți că drepturile dvs. de PI sau drepturile de PI ale unor terțe părți sunt încălcate de către produsele listate pe site-ul nostru, vă rugăm să ne anunțați imediat. Vom efectua o anchetă internă asupra produselor care se presupune că încalcă drepturile și vom lua toate măsurile necesare pentru a proteja clienții, vânzătorii și deținătorii drepturilor de proprietate intelectuală.

Echipa Carsons Lights